Tigerrejer med chutney

4 pers.

Ingredienser

16 tigerrejer med skal
groft salt, friskkværnet peber
lidt smør og lidt olivenolie

Radisechutney:
1 bdt. radiser, hakkede
fileter af 1 lime
lidt reven limeskal
lidt sukker
1 spsk. korianderfrø, groftknuste og ristede
1 spsk. olivenolie

Fremgangsmåde

Flæk rejerne igennem til halespidsen med en skarp kniv, drys med salt og friskkværnet peber. Steg dem i en blanding af lidt smør og olie med kødsiden nedad på en godt varm pande. Tryk dem godt ned mod panden, steg i 3-4 minutter, til de har skiftet farve og er blevet røde.
Rør ingredienserne til chutney’en sammen og lad den trække lidt inden servering, andret med de stegte tigerrejer og lidt kryddergrønt.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik