Linsesalat

4 pers.

Ingredienser

100 g grønne linser fra Puy
1 laurbærblad
2 røde peberfrugter, halverede og uden kerner
1 squash skåret i stave
½ dåse artiskokhjerter, afdryppede
1 håndfuld bredblader persille, hakket
1 spsk. olivenolie
1 spsk. citronsaft
100 g feta

Fremgangsmåde

Kog linserne i letsaltet vand med laurbærbladet i ca. 20 minutter, hæld vandet fra, lad dem dryppe af og afkøl dem.
Læg peberfrugterne på en bageplade med bagepapir og grill dem i ovnen, til skindet er helt sort og blistret. Læg dem i en dyb tallerken, læg film over og lad dem stå i 10 minutter. Tag skindet af og skær dem i grove stykker. Bland peberfrugterne med linserne og resten af ingredienserne. Smag til og server med lækkert groft brød.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik