Pasta carbonara med bagte tomater

4 pers.

Ingredienser

200 g cherrytomater
groft salt, friskkværnet peber
olivenolie
400 g fuldkornsspaghetti
200 g bacon i tern
4 fed hvidløg, finthakket
1 skalotteløg, finthakket
2 dl piskefløde
4 pasteuriserede æg
100 g friskrevet parmesanost

Fremgangsmåde

Drys tomaterne med salt og friskkværnet peber, vend dem i lidt olivenolie og bag dem ved 100 grader i ca. 15 minutter.
Kog spaghetti efter anvisning på emballagen til den er al dente, hæld vandet fra og lad den dryppe af.
Steg bacon til det er sprødt, tilsæt hvidløg og løg, sauter i nogle minutter til løgene er bløde men de skal IKKE tage farve. Tilsæt fløde og lad det koge op, smag til med salt og godt med friskkværnet peber. Pisk æg sammen med parmesanost og vend flødesaucen og æggemassen i den friskkogte pasta. Vend tilsidst tomaterne i. Server straks med mere friskrevet parmesan.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik