Kylling i karry med grønsager

6 pers.

Ingredienser

1 hel kylling, parteret i 6 stykker
2 spsk. karry
olie
4 fed hvidløg, finthakket
100 g frisk ingefær, finthakket
400 g basmatiris
2 løg i halve ringe
1 squash i halve skiver
2 porret i skiver
100 g sukkerærter
1 dåse kokosmælk
saft og skal af 1 citron
groft salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Vend kyllingestykkerne i lidt karry. Varm lidt olie på en pande og brun kyllingestykkerne med skindsiden nedad, vend dem så og brun også på den anden side. Tilsæt 2 dl vand sammen med hvidløg og ingefær. Skru ned og lad det simre under låg i 40 minutter.
Skyl basmatiris rigtig godt under koldt vand og kom dem i en gryde med 6 dl vand og lidt salt. Kog dem under låg ved svag varme i 11 minutter. Tag dem af varmen og lad dem stå trække i yderligere 11 minutter, inden de serveres.
Tilsæt grønsager og kokosmælk til kyllingen efter de 40 minutter og lad det simre i yderligere 5 minutter, det må IKKE bulderkoge, for så skiller det. Tilsæt citronsaft og smag til med salt og friskværnet peber. Server karryretten til de friskkogte ris.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik