Cheesecake med ribs og hindbær

6-8 pers.

Ingredienser

60 g brun farin
170 g digestive kiks, knuste
revet skal af 1 citron
125 g blødt smør

Fyld:
4 pakker Philadelphia light
200 sukker
10 friske mynteblade
3 blade husblas
2 dl piskefløde
250 g hindbær
250 g ribs

Fremgangsmåde

Bland brun farin og de knuste kiks, rør citronskal og derefter smør i. Bland det til en fast masse og tryk den så godt ud i en letsmurt springform – HUSK at smøre godt op ad siderne også!. Bag bunden ved 160 grader i ca. 10 minutter. Lad den afkøle.
Rør flødeost og sukker sammen med en el-mikser. Sæt husblas i blød i koldt vand, varm fløden op, den må IKKE koge. Tag husblasen op af vandet og pisk den ud i den varme fløde. Lad det køle lidt af, inden det piskes i flødeostblandingen. Når det er pisket godt sammen, vendes hindbær og ribs i, sammen med mynteblade. Fyld det over den forbagte, kolde bund og pak det godt ind i film. Lad den stå på køl i et døgn inden den serveres. Server med friske hindbær.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik