Chili-majssalat

4 pers.

Ingredienser

1 ds. røde kidney bønner
1 ds. majs
1 rød peberfrugt
2-3 stilke bladselleri
1 skalotteløg
Dressing:
4 spsk. appelsinjuice
1 tsk. chilipulver
1 fed hvidløg
1 tsk. fransk sennep
½ tsk. spidskommen

Fremgangsmåde

Lad bønner og majs løbe godt af.
Skær peberfrugten i tern. Skær bladselleri i lidt skrå strimler. Pil og hak løget.
Bland en dressing af appelsinjuice, chilipulver, presset hvidløg, fransk sennep og spidskommen.
Bland bønner, majs, peberfrugt, selleri og løg i en skål eller et fad.
Hæld dressingen over salaten og server med ristet brød.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik