Kyllingeburger med bluecheese og bacon

5 pers.

Ingredienser

400 g hakket kyllingekød
1 skalotteløg, finthakket
25 g brød, revet
groft salt, friskkværnet peber
4 spsk. sød chilisauce
1 spsk. smør
1 spsk. olie til stegning
4 skiver backbacon
4 store ciabattaboller
rucola eller spinatblade

Bluecheese-mayo:
8 spsk. Hellmann’s light mayonnaise
2 spsk. fromage frais
20 g smuldret blåskimmelost
et par stænk tabasco

Fremgangsmåde

Rør kødet med løg, brødkrummer, salt, friskkværnet peber og chilisauce. Del kødet op og form til 4 flade burgerbøffer. Steg dem gyldne i lidt smør og olie på en pande, ca. 4-5 minutter på hver side.
Læg baconskiver på en bageplade med bagepapir og bag dem sprøde ved 225 grader i ca. 5-6 minutter.
Flæk ciabattabollerne og rist dem på begge sider.
Rør ingredienserne til mayonnaisen sammen og smag til med tabasco. Smør de nederste ciabattaboller med ganske lidt af mayonnaisen. Læg rucola eller spinatblade på og så burgerbøffen. Derefter bacon, så oste-mayonnaisen og til sidst den øverste ciabattabolle. Server straks.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik