header

Auberginesalat

4 pers.

Ingredienser

2 auberginer i 3 cm. store tern
6 spsk. olivenolie
1 løg, finthakket
3 fed hvidløg, finthakket
4 tomater, modne og aromatiske, i små tern
1 spsk. sukker
2 spsk. soltørrede tomater, hakket
2 spsk. kapers, afdryppede
4 spsk. rødvinseddike
salt, friskkværnet peber
persille, hakket

Fremgangsmåde

Steg auberginetern gyldne og sprøde i olie i 4 spsk. olie. Kom dem op i en skål. Hæld resten af olien på og svits løg, hvidløg, tomater, sukker og soltørrede tomater. Rør i det hele tiden, til sukkeret er opløst.
Hæld auberginerne tilbage på panden sammen med kapers og eddike. Lad det snurre i 10 minutter og smag til med salt og friskkværnet peber. Drys med persille og server og noget godt, groft brød.