Kalkuntournedos med svampe

4 pers.

Ingredienser

500 g kalkunmørbrad
4 skiver backbacon
smør
groft salt, friskkværnet peber
200 g blandede svampe i mindre stykker
1 frisk, rød chili uden kerner, finthakket
2 fed hvidløg, presset
1 bdt. forårsløg, snittet
frisk kørvel eller persille, hakket

Fremgangsmåde

Skær mørbraden i 4 tykke skiver og sno et stykke bacon om hvert, fæstn med tandstikker.
Brun tournados i smør på begge sider og krydr med salt og friskkværnet peber. Steg videre ved svag varme i ca. 4 minutter, afhængig af tykkelse.
Kom lidt mere smør på panden og rist svampene ved god varme et par minutter. Bland chili, hvidløg og forårsløg i og svits videre et par minutter. Top svampeblandingen ovenpå tournedos’erne og drys til sidst med kørvel eller persille. Server med ris eller kartofler.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik