header

Kalkuntournedos med svampe

4 pers.

Ingredienser

500 g kalkunmørbrad
4 skiver backbacon
smør
groft salt, friskkværnet peber
200 g blandede svampe i mindre stykker
1 frisk, rød chili uden kerner, finthakket
2 fed hvidløg, presset
1 bdt. forårsløg, snittet
frisk kørvel eller persille, hakket

Fremgangsmåde

Skær mørbraden i 4 tykke skiver og sno et stykke bacon om hvert, fæstn med tandstikker.
Brun tournados i smør på begge sider og krydr med salt og friskkværnet peber. Steg videre ved svag varme i ca. 4 minutter, afhængig af tykkelse.
Kom lidt mere smør på panden og rist svampene ved god varme et par minutter. Bland chili, hvidløg og forårsløg i og svits videre et par minutter. Top svampeblandingen ovenpå tournedos’erne og drys til sidst med kørvel eller persille. Server med ris eller kartofler.