header

Grillet kylling med mynte og citron

4 pers.

Ingredienser

250 g sorte bønner
4 kyllingefileter
1 bdt. frisk mynte, hakket
1 citron
1 stort bdt. asparges
1/4 dl olivenolie
1 spsk. hvid balsamico
groft salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Læg bønnerne i blød natten over. Smid vandet ud og kog dem møre i nyt, letsaltet vand, i ca. 30 minutter.
Drys kyllingefileterne med salt og friskkværnet peber. Drys også med noget af den hakkede mynte. Skær citronen i tynde skiver og læg et par skiver på hver filet.
Steg/grill fileterne i 5 minutter på hver side, eller til de er gennemstegte.
Bræk det nederste seje af de friske asparges og skær dem i stykker på skrå.
Pisk olivenolie, eddike, salt, friskkværnet peber og mynte sammen til dressing. Vend bønnerne og asparges i marinaden og lad det trække i mindst 15 minutter. Smag til og server til kyllingen.