Artiskoksalat med parmaskinke

4 pers.

Ingredienser

4 friske artiskokker
1 citron
100 g parmaskinke i tynde skiver
150 g rucola
4 tsk. god olivenolie
Maldon salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Tag de fleste af bladene af artiskokkerne ved at skære rundt langs bunden. Skær toppen af og fjern “skægget” i midten med en ske. Gnid artiskokkerne med citron, så den ikke bliver misfarvet. Skær artiskokkerne i meget tynde både og dryp igen med citronsaft.
Bag parmaskinken sprød i ovnen under grillen, hold øje med dem, for det går hurtigt. Bræk det i mindre stykker. Bland artiskokker med parmaskinke og rucola. Dryp med olivenolie og krydr med salt og friskkværnet peber. Server med et godt, groft brød.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik