Gazpacho med rejer

4 pers.

Ingredienser

500 g modne, aromatiske tomater
1 agurk
1 gul peberfrugt
½ liter god grønsagsbouillon
1 tsk. tandooripasta
1 spsk. rødvinseddike
groft salt, friskkværnet peber
125 g tigerrejer, pillede men med halevifte
1 tsk. tandooripasta
1 spsk. olie

Fremgangsmåde

Kom tomater, ½ agurk uden kerner og peberfrugt i en blender sammen med bouillon, tandooripasta og eddike. Blend til suppen stadig er lidt grov i det. Smag til med salt og friskkværnet peber og sæt suppen på køl.
Vend rejerne i en blanding af tandooripasta og olie, fordel dem på 4 spyd. Steg eller grill rejerne i 1-2 minutter på hver side, til de er netop nok, giv dem endelig ikke for meget. Skær resten af agurken (uden kerner) i bitte små tern og drys dem i suppen når den serveres. Nyd suppen kold med rejerne og et stykke godt brød til.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik