Squashkage

Ingredienser

175 g smør
200 g sukker
300 g squash
100 g valnødder
250 g mel
75 g kokosmel
3 æg
1 tsk. bagepulver
2 tsk. kanel
1 tsk. vanilisukker
1 tsk. stødt ingefær

Flødeostglasur:
75 g flødeost
25 g smør
75 g flormelis
revet skal af ½ citron
lidt vaniliesukker

Fremgangsmåde

Rør smørret blødt med en el-mikser og pisk det godt sammen med sukkeret. Pisk æggene i et ad gangen og pisk godt efter hvert. Kom revne squash og hakkede valnødder i. Tilsæt mel blandet med bagepulver og kokosmel. Rør tilsidst krydderierne i. Kom dejen i en smurt bageform og bag ved 180 grader i ca. 50 minutter, afhænging af bageformens størrelse. Tjek med en tandstikker for at se om den er gennembagt.

Glasur:
Rør flødeost og smør godt sammen, så den er uden klumper. Tilsæt flormelis, citronskal og vaniliesukker. Smør glasuren på den helt afkøldede kage og pynt evt. med hele valnødder.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik