header

Squashkage

Ingredienser

175 g smør
200 g sukker
300 g squash
100 g valnødder
250 g mel
75 g kokosmel
3 æg
1 tsk. bagepulver
2 tsk. kanel
1 tsk. vanilisukker
1 tsk. stødt ingefær

Flødeostglasur:
75 g flødeost
25 g smør
75 g flormelis
revet skal af ½ citron
lidt vaniliesukker

Fremgangsmåde

Rør smørret blødt med en el-mikser og pisk det godt sammen med sukkeret. Pisk æggene i et ad gangen og pisk godt efter hvert. Kom revne squash og hakkede valnødder i. Tilsæt mel blandet med bagepulver og kokosmel. Rør tilsidst krydderierne i. Kom dejen i en smurt bageform og bag ved 180 grader i ca. 50 minutter, afhænging af bageformens størrelse. Tjek med en tandstikker for at se om den er gennembagt.

Glasur:
Rør flødeost og smør godt sammen, så den er uden klumper. Tilsæt flormelis, citronskal og vaniliesukker. Smør glasuren på den helt afkøldede kage og pynt evt. med hele valnødder.