header

Farserede squash

4 pers.

Ingredienser

4 squash
250 g markchampignon, finthakket
250 g friske babyspinatblade, skyllet og hakket
2 fed hvidløg, finthakket
2 spsk. olivenolie
lidt frisk, revet muskatnød
groft salt, friskkværnet peber
1 spsk. creme fraiche 38%
40 g revet emmentaler

Fremgangsmåde

Skær squash i stykker på ca. 6 cm. og udhul dem forsigtigt med en teske (GEM indmaden), UDEN at der kommer hel hele vejen igennem bunden. Kom de udhulede squashstykker i kogende, letsaltet vand og lad dem koge i 1 minut. Tag dem op med en hulske og stil dem til afdrypning.
Hak indmaden fra de udhulede squash og bland med spinat og champignon. Svits champignon i lidt olie ved god varme. Tilsæt hvidløg, squashindmad og spinat. Lad blandingen simre i 3-4 minutter og krydr med salt og friskkværnet peber. Smag til med muskatnød og rør creme fraiche i.
Fordel fyldet i de udhulede squash og sæt dem i et ovnfast fad. Drys osten over og gratiner i ovnen ved 200 grader i 10-15 minutter, til de er gennemvarme og gyldne.