Kålsalat

4 pers.

Ingredienser

25 g hasselnøddeflager
150 g kyllingeinderfilet
salt, friskkværnet peber
3 appelsiner
400 g fintsnittet kål, gerne en blanding af rød-, spids- og grønkål
150 g fromage blanc
1 spsk. grov sennep
1 spsk. ahornsirup
1/4 dl appelsinsaft
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Rist hasselnøddeflagerne gyldne på en tør pande.
Steg kyllingeinderfileterne 3-4 minutter på hver side, krydr med salt og peber og skær dem i skiver – eller brug en rest kylling.
Skær skrællen af appelsinerne og skær dernæst fileterne fri for hinden.
Bland kålen med appelsinfileter, kylling og hasselnødder.
Rør fromage blanc sammen med sennp, ahornsirup og appelsinsaft og smag til med salt og peber.
Server dressingen til salaten sammen med groft brød.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik