Scones med cheddar

ca. 25 stk.

Ingredienser

375 g mel
1 tsk. sukker
et nip salt
1 tsk. bagepulver
25 g smør
50-75 god, lagret cheddarost
1 1/4 dl letmælk
1 3/4 dl danskvand

Fremgangsmåde

Bland mel, sukker, salt og bagepulver sammen, sigt det i en skål. Hak smørret ud i blandingen, sammen med osten, brug en kniv til det. Tilsæt først mælk og så danskvand, bland det sammen eller rettere “skær” dejen sammen. Den skal være let klistret. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den let. Tryk den ud til en tykkelse på ca. 2 cm. Udstik med en rund form eller et glas, ca. 5 cm. i diameter. Sæt på bageplade og bag ved 240 grader i 15-18 minutter, til de er gyldne og hævede. Server lune med koldt smør.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik