Spaghetti med tun og kapers

Let og lækkert hverdagsmad.
4 pers.

Ingredienser

250 g spaghetti
2 spsk. olivenolie
1 udkernet, fintsnittet chili
2 finthakkede fed hvidløg
½ dl hakket persille
1 lille glas velafdryppede kapers
1 spsk. reven citronskal
2-3 spsk. citronsaft, evt. mere
50 g smør
1 ds. velafdryppet tun naturel
salt, friskkværnet peber
reven parmesanost

Fremgangsmåde

Kog pastaen al dente, afdryp og hold den varm. Sauter chili, hvidløg og persille i olie i et parminutter. Tryk kapers tørre og bland dem ved sammen med smør og citronskal og -saft. Lad det hele snurre et par minutter. Vend forsigtigt tunkødet i og lad det blive gennemvarmt. Smag saucen til med salt og peber, før den blandes med den varme pasta, der omgående serveres med reven ost og evt. brød.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik