Salat med pære og gedeost

4 pers.

Ingredienser

3 faste, modne pærer
citronsaft
2-3 hjertesalat
200 g stenfri druer i forskellige farver, halverede
4 stilke bladselleri, i tynde skiver
1/4 dl olivenolie
1 tsk. dijonsennep
1 spsk. hvidvinseddike
Maldon salt, friskkværnet peber
1 bæger gedeost i olie
1 håndfuld brødcroutoner

Fremgangsmåde

Skær pærerne i smalle både, gerne med skræl og dryp dem med citronsaft. Pluk salaten i mindre stykker. Bland vindruer, bladselleri og pærer i. Pisk olivenolie, sennep og eddike sammen og smag til med salt og friskkværnet peber. Hæld dressingen over salaten og vend rundt. Afdryp osten og skær den i skiver. Fordel osten ovenpå salaten og drys med croutoner. Server med lækkert, groft brød.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik