Tamarimarineret laks

4 pers.

Ingredienser

4 laksefileter
150 g sukkerærter
1 rød peberfrugt i lange, tynde strimler

Marinade:
1 dl tamari
½ dl rapsolie
1 frisk, rød chili, finthakket og uden kerner
2 fed hvidløg, presset
3 cm. frisk ingefær, revet
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Tag evt. skind af fisken og skær fileterne store tern ( ca. 2 x 3 cm.).
Bland ingredienserne til marinaden og vend laksen i det. Lad det marinere på køl i ½-2 timer.
Halver sukkerærterne på langs.
Varm en sauterpande eller wok op og hæld laks og marinade på, vend det godt rundt, til laksen er stegt på alle sider. Tag laksen op og vend grønsagerne rundt i marinaden. Anret laks og grønsager på tallerkner og krydr med salt og friskkværnet peber.

Comments

comments