Kyllingegryde med spinat

2 pers.

Ingredienser

1 rødløg i tynde både
3 fed hvidløg i tynde skiver
1 frisk, rød chili, finthakket
10 lyse, tørrede abrikoser, halverede
2 spsk. rapsolie
2 kyllingebrystfileter
2 tsk. spidskommen
2 tsk. mild karry
groft salt, friskkværnet peber
2 dl god æblejuice
1 tsk. flydende, koncentreret hønsebouillon
1 dl madlavningsfløde
1 bakke babyspinatblade

Fremgangsmåde

Skyl spinaten godt og slyng den tør. Skær kyllingebrystfileterene i store tern. Bland spidskommen og karry, vend kødet i blandingen, masser krydderierne godt ind i kødet.
Varm olie op i en sauterpande eller wok og svits løg, hvidløg, chili og abrikoser i et par minutter, rør i det. Tag det op. Kom evt. lidt mere olie i og brun kyllingekødet godt på alle sider, hæld juice og bouillon ved. Lad det koge op og kom de svitsede grønsager og abrikoser tilbage i gryden. Skru ned og lad det simre i 10 minutter. Hæld fløde ved og lad det koge igennem. Krydr med salt og friskkværnet peber. Kom de friske spinatblade i og sluk for varmen. Vend rundt i blandingen og server straks med ris, bulgur eller quinoa.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik