Ingefærmarineret kylling med kål

2 pers.

Ingredienser

400 g kyllingefilet i strimler

Marinade:
1 spsk. frisk, fintrevet ingefær
2 fed hvidløg, fintrevne
revet skal af ½ citron
3 spsk. citronsaft
½ dl rapsolie
1 tsk. akaciehonning
2 spsk. soyasauce af god kvalitet
friskkværnet peber og evt. lidt salt

Desuden:
150 g friskbælgede ærter
1 squash i tern
3 forårsløg, snittet
lidt citronskal og -saft
lidt rapsolie
1 spidskål
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Bland ingredienserne til marinaden og vend kødstrimlerne i. Lad kødet trække i mindst ½ time, gerne 4-6 timer.
Skær spidskål i tynde strimler og kom den i en skål sammen med lidt salt. Hæld kogende vand over til det dækker og lad det stå i 5-7 minutter. Hæld vandet fra og vend det med en smule rapsolie.
Varm en dyb pande godt op og steg kødet, til det har fået farve. Skru ned og lad det simre i 5-10 minutter. Tag kødet af panden og vend ærter, squash og forårsløg i stegesaften, til det er akkurat varmet igennem. Kom kødet tilbage på panden og varm godt igennem. Server ovenpå kålen.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik