header

Bagt kuller a la torsk

2 pers.

Ingredienser

500 g små, nye kartofler
1 spsk. smør
1 spsk. hakket dild
400 g kullerfilet uden skind og ben
1 spsk. smør
Maldon salt, friskkværnet peber

Desuden:
½ dl syltede rødbeder, i små tern
½ dl purløg, hakket
½ dl bredbladet persille, hakket
1 hårdkogt æg, hakket
150 g bacon, stegt og smuldret
frisk, revet peberrod
fiskesennep (stærk sennep)
smeltet smør

Fremgangsmåde

Kog kartoflerne i letsaltet vand og vend dem med Maldon salt, smør og dild.
Del fisken i 2-4 stykker, dup dem tørre og læg dem i et smurt ovnfast fad, læg en smørklat ved og krydr med salt og friskkværnet peber. Krøl et stykke bagepapir sammen og gør det vådt, læg det hen over fisken som låg. Damp fisken i ovnen ved 180 grader i 10-12 minutter, til fisken er netop mør.
Server den dampede fisk med kartofler og tilbehøret.