Stegte ris med portobellosvampe

2 pers.

Ingredienser

2 dl jasminris
300 g portobellosvampe
1 spsk. vindruekerneolie
1 løg, finthakket
3 fed hvidløg, finthakket
2 æg
1 tsk. sukker
½ dl soya
100 g sukkerærter, i skrå skiver
1 bdt. forårsløg i skrå skiver

Fremgangsmåde

Kog risene efter anvisning på emballagen.
Skær svampe i strimler og steg dem i lidt olie på en pande. Kom løg og hvidløg ved, pisk æggene sammen og hæld også dem på. Rør i det, så det bliver som røræg. Kom de friskkkogte ris ved og lad dem stege med. Tilsæt sukker og soya, lad det hele stege godt igennem. Tilsidst tilsættes sukkerærter og forårsløg, lad det varme igennem i et minut og server straks.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik