Hønsesalat med peberrod

6 pers.

Ingredienser

1 hel kylling
1 løg, groftskåret
1 gulerod i grove stykker
1 porretop, groftskåret
1 glas slikasparges
100 g artiskokhjerter fra dåse, afdryppede

Dressing:
2 dl creme fraiche 9%
2 spsk. mayonnaise
1 spsk. grovkornet sennep
1-2 spsk. frisk, revet peberrod
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Rens kyllingen godt og skyl den. Læg kylling, løg, gulerod og porretop i en gryde og dæk med vand. Kog kyllingen ved svag varme i ca. 1 time. Tag kyllingen op af suppen og lad den afkøle. Pluk kyllingekødet i mindre stykker. Hæld asparges til afdrypning og skær dem i mindre stykker. Halver artiskokhjerterne.
Rør en dressing af creme fraiche, mayonnaise, sennep, salt, friskkværnet peber og smag til med peberrod efter smag. Vend kyllingekødet i, sammen med asparges og artiskokhjerter. Server salaten til ristet rugbrød.

Comments

comments