header

Kyllingeleverpostej

1 postej

Ingredienser

400 g kyllingelever
1 løg
3 fed hvidløg
½ tsk. friske timianblade
1 lille bdt. persille, hakket
400 g hakket svinekød
2 æg
½ dl rødvin
½ dl cognac
groft salt, friskkværnet peber
100 g bacon i skiver
4 laurbærblade
timiankviste

Fremgangsmåde

Kom 200 g kyllingelever i en foodprocessor sammen med hvidløg, løg og krydderurter. Hak det sammen – eller finhak alle tingene i hånden.
Rør svinekød med æg, rødvin, cognac, salt og friskkværnet peber. Hæld kyllingeleverblandingen i. Hak resten af kyllingeleveren med en kniv og rør den i farsen. Beklæd en brødform (aflang form) med baconskiver, gem 2 skiver til at lægge øverst, og hæld farsen i. Læg bacon, laurbærblade og timiankviste øverst og bag så postejen i vandbad ved 170 grader i ca. 1½ time. Lad postejen afkøle helt, allerhelst til næste dag. Server skåret i skiver med lækre oliven og små cornichoner.