Poussiner med ratatouille

4 pers.

Ingredienser

4 poussiner
groft salt, friskkværnet peber
friske timian
4 laurbærblade
8 skiver bacon

Ratatouille:
2 spsk. olivenolie
1 løg, hakket
150 g champignon i kvarter
2 forårsløg i mindre stykker
1 squash i tern
1 rød peberfrugt i tern
15 cm. agurk, uden kerner i skiver
3 modne, aromatiske tomater, hakket
5 fed hvidløg, finthakket
basilikum, hakket

Fremgangsmåde

Læg et laurbærblad i hver poussin og drys med salt og friskkværnet peber ud- og indvendig. Læg et par kviste timian på hver poussin og vikl 2 skiver bacon om i et kors, fæstn med tandstikkere. Læg poussiner i et ovnfast fad og sæt i en 200 grader varm ovn i ca. 40 minutter, eller til de er gennemstegte.

Kom olie i en stor gryde og tilsæt løg og champignong, lad dem svitse til al væde er forsvundet. Tilsæt de øvrige ingredienser og krydr med salt og friskkværnet peber. Lad det simre i ca. 15 minutter og tilsæt så hakket basiliku. Smag retten til. Server ratatouille’en med de stegte poussiner og med nye, kogte kartofler.

Comments

comments