Koteletter med mozzarella

4 pers.

Ingredienser

4 tykke svinekoteletter af god kvalitet
groft salt, friskkværnet peber
olie

Salat:
2 kugler frisk mozzarella
1 bakke cherrytomater, halverede
blandede, babysalatblade
1 rødløg i tynde skiver
noget olie-eddikedressing med hvidløg

Pestobrød:
1 flute i skiver
1 glas pesto
en håndfuld basilikum
50 g frisk parmesan, revet
2 fed hvidløg

Fremgangsmåde

Drys koteletterne med salt og friskkværnet peber, steg dem i olie på en pande eller på grillen, et par minutter på hver side.

Skær mozzarella i mindre stykker og bland med tomater, salat og løg. Dryp lidt dressing over og vend rundt.

Blend pesto med basilikum, hvidløg og parmesanost. Rist eller grill brødskiverne og smør dem med lidt af den blendede blanding. Server dem til de stegte koteletter og salaten.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik