Sobanudler med kylling

4 pers.

Ingredienser

4 portioner sobanudler
2 spsk. olie
2 spsk. sesamolie
4 kyllingebrystfileter i skiver
3 forårsløg, snittede
1 løg i tynde både
4 fed hvidløg i skiver
et par store håndfulde kinakål, snittet
1 frisk, rød chili i tynde skiver
2 spsk. oystersauce
lidt soya
et nip sukker
1 spsk. fishsauce
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Kog nudlerne efter anvisning på emballagen.
Hæld de 2 slag olie i en wok og lynsteg kyllingestrimlerne ad et par gange, tag dem op. Kom grønsagerne i og sving dem rundt i et par minutter, tilsæt oystersauce, lidt soya, fishsauce, salt og friskkvænret peber. Steg videre i et par minutter til grønsagerne er møre, men stadig har bid. Kom kødet tilbage i wokken og varm det hele godt igennem. Smag til og server straks til nudlerne.

Comments

comments