Salat med laks

2 pers.

Ingredienser

2 spsk. limesaft
3 spsk. sukker
1 dl soya
200 g kinaradise
250 g cherrytomater
100 g rucola
400 g laksefilet uden skind
1 spsk. sorte sesamfrø
1 spsk. hvide sesamfrø
½ lime i både

Fremgangsmåde

Kom limesaft, sukker og soya i en gryde, lad det koge op og koge ind til det halve. Lad det køle af.
Skræl kinaradise og skær den i meget tynde skiver, evt. med en kartofffelskræller eller et mandolinjern. Halver tomaterne og anret salat og grønsager på et fad. Skær fisken i mindre stykker og vend dem i de 2 slags sesamfrø, der er blandet sammen. Steg dem i olie i 2-3 minutter på hver side. Læg de stegte laksestykker på salaten, dryp med den afkølede dressing og server straks med limenbåde til.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik