header

Salat med laks

2 pers.

Ingredienser

2 spsk. limesaft
3 spsk. sukker
1 dl soya
200 g kinaradise
250 g cherrytomater
100 g rucola
400 g laksefilet uden skind
1 spsk. sorte sesamfrø
1 spsk. hvide sesamfrø
½ lime i både

Fremgangsmåde

Kom limesaft, sukker og soya i en gryde, lad det koge op og koge ind til det halve. Lad det køle af.
Skræl kinaradise og skær den i meget tynde skiver, evt. med en kartofffelskræller eller et mandolinjern. Halver tomaterne og anret salat og grønsager på et fad. Skær fisken i mindre stykker og vend dem i de 2 slags sesamfrø, der er blandet sammen. Steg dem i olie i 2-3 minutter på hver side. Læg de stegte laksestykker på salaten, dryp med den afkølede dressing og server straks med limenbåde til.