Rejer med frisk mango-chutney

4 pers.

Ingredienser

250 g store, rå black tiger rejer
2 fed hvidløg
1 tsk. frisk reven ingefær
2 tsk. olie
salt, friskkværnet peber
200 g naan brød eller pitabrød

Mango-chutney:
1 mango
3-4 forårsløg
1 frisk rød chili
saften af ½ lime
sød chilisauce
frisk koriander

Fremgangsmåde

Pil skallen af rejerne, men lad haleviften sidde på. Flæk rejerne på langs – fjern tarmen, vend dem i en marinade af knust hvidløg, ingefær og olie, inden de steges 3-4 minutter ved rigtig god varme.
Skræl mangofrugten og skær kødet fri af stenen. Skær mangokødet i tern og bland med fintsnittede forårsløg, finthakket chili og limesaft. Smag til med chilisauce og drys godt med frisk koriander.
Server rejerne varme eller kolde med chutney og brød.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik