header

Rejer med frisk mango-chutney

4 pers.

Ingredienser

250 g store, rå black tiger rejer
2 fed hvidløg
1 tsk. frisk reven ingefær
2 tsk. olie
salt, friskkværnet peber
200 g naan brød eller pitabrød

Mango-chutney:
1 mango
3-4 forårsløg
1 frisk rød chili
saften af ½ lime
sød chilisauce
frisk koriander

Fremgangsmåde

Pil skallen af rejerne, men lad haleviften sidde på. Flæk rejerne på langs – fjern tarmen, vend dem i en marinade af knust hvidløg, ingefær og olie, inden de steges 3-4 minutter ved rigtig god varme.
Skræl mangofrugten og skær kødet fri af stenen. Skær mangokødet i tern og bland med fintsnittede forårsløg, finthakket chili og limesaft. Smag til med chilisauce og drys godt med frisk koriander.
Server rejerne varme eller kolde med chutney og brød.