Kylling i grøn karry

4 pers.

Ingredienser

3 fed hvidløg, finthakket
1 løg i smalle strimler
1 spsk. vindruekerneolie
2 spsk. grøn karrypasta
3 spsk. fishsauce
2 dåser kokosmælk
1 citrongræs skåret i 3 stykker
3 limeblade
2 kyllingebrystfileter i skiver
1 broccoli i små buketter
200 g bønner, skåret i skrå skiver
2 porrer i skrå skiver
20 blade thaibasilikum (hvis der ikke kan fåes thaibasilikum, så udelad det)
saft af 1 lime

Fremgangsmåde

Sauter hvidløg og løg i olie uden at de tager farve, så rør i det. Tilsæt karrypasta og fishsauce, lad det simre i et par minutter. Rør kokosmælk, citrongræs og limeblade i, lad det koge stille og roligt op. Tilsæt kyllingekød og lad retten simre i ca. 5 minutter. Tilsæt grønsagerne, thaibasilikum og limesaft, lad det simre i endnu 5 minutter. Server straks med friskkogte jasminris og rejechips.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik