Bacon- og tomatquiche

4 pers.

Ingredienser

Quichedej:
75 g smør
200 g mel
1 tsk. salt
75 g kvark

Fyld:
150 g bacon i tern
6 æg
1 dl fløde
100 g frisk, revet parmesan
salt og masser af friskkværnet peber
150 g cherrytomater, halverede

Fremgangsmåde

Kom alle ingredienserne til dejen i en foodprocessor og kør, til det hele er samlet. Ellers kan smørret bare smuldres i dejen, salt tilsættes og det samles med kvarken. Sæt i køleskab i 1 time.
Rul dejen ud og kom den i en tærteform. Læg bagepapir ned i tærtedejen og kom ca. 200 g tørrede bønner eller ris ovenpå, så falder siderne ikke ned. Forbag ved 175 grader i ca. 15 minutter. Tag tærten ud.
Steg bacon gylden, kom på fedtsugende papir. Pisk æggene sammen og vend fløde og parmesan i, smag til med lidt salt og masser af friskkværnet peber. Vend tilsidst bacontern og halverede tomater i.
Tag bagepapiret op af den forbagte tærte og hæld fyldet i og bag i endnu ½ time. Server straks med en god salat til.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik