Toast med rejer og mayonnaisecreme

4 pers.

Ingredienser

20 store, rå tigerrejer evt. fra frost
4 forårsløg i strimler
8 skiver godt brød
olivenolie til pensling
flagesalt, friskkværnet peber

Mayonnaisecreme:
3 spsk. god mayonnaise
1 spsk. creme fraiche 18% eller 38%
1 tsk. esdragon, finthakket
1 tsk. mynte, finthakket
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Tag skallerne af rejerne, skær de op i ryggen og fjern tarmen. Læg rejerne i et ovnfast fad og drys dem med flagesalt og friskkværnet peber. Sæt dem i en 180 grader varm ovn i ca. 10 minutter til de blive røde, men lad dem endelig IKKE få for meget! Tag dem ud og lad dem køle af.
Damp forårsløg i 1 minut, hæld dem i en sigte og skyld med iskoldt vand, lad det dryppe af.
Pensl brødet med olivenolie og rist det i ovnen ved 200 grader i 10 minutter, til skiverne er gyldne og sprøde.
Rør mayonnaisecremen sammen.
Fordel mayonnaisecremen på brødskiverne, læg rejer ovenpå og pynt med forårsløg. Server straks.

Comments

comments