header

Små pandekager med skyldyrsfyld

6 pers.

Ingredienser

Pandekager:
2 æg
3 dl mel
6 dl mælk
nip salt
smør til at stege i
Fyld:
1 pk. skaldyrsmix (dybfrost)
1 stor dåse muslinger
175 g pillede rejer
2 dl creme fraiche 18%
½ fiskebouillon terning
3 spsk. pernod
1 tsk. maizena
friskkværnet peber
1 lille fed presset hvidløg

Fremgangsmåde

Pisk pandekagedejen sammen og bag små pandekager ved rask varme.
Lad imens den optøede skaldyrsmix og mulinger dryppe af.
Giv creme fraiche et opkog og drys smuldret fiskebouillon i sammen med pernod og maizena udrørt i lidt vand.
Vend forsigtigt skaldyrsmix, rejer og muslinger i saucen og smag til med peber og evt. presset hvidløg.
Læg fyldet på pandekagerne og fold dem sammen som kræmmerhuse eller rul dem.
Server straks eller dæk med folie og varm forsigtigt i ovnen lige inden servering.
De kan evt. gratineres med et lag reven parmesanost drysset over.