Tortillas med hotsauce og kartoffel

2 pers.

Ingredienser

Hotsauce:
2 modne, aromatiske tomater i små tern
1 grøn peberfrugt i små tern
1 frisk, grøn chili, finthakket
1 lille løg, finthakket
et lille bdt. koriander eller bredbladet persille, finthakket
saft af 1 lime
2 tsk. sukker
salt, friskkværnet peber
300 g kogte kartfler i små tern
lidt raps- eller solsikkeolie til stegning
4 store tortillas
150 g revet chedda
2 avocado i tern

Fremgangsmåde

Bland tomater, peberfrugt, chili, løg, koriander/persille og limesaft. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Rist kartoflerne i lidt olie på en varm pnde og drys med flagesalt.
Varm tortillas i ovnen sammen med cheddarosten. Kom de varme kartofler og avocadotern på og server med hotsaucen.

Comments

comments