Salat med blåskimmelost og valnødder

4 pers.

Ingredienser

3 skiver daggammelt brød, uden skorpe
½ dl rapsolie
1 spsk. persille, hakket
2 fed hvidløg, presset
flagesalt
2 spsk. citronsaft
1 spsk. rørsukker
1 tsk. dijonsennep
½ dl ekstra jomfruolivenolie
2 romainesalater
½ radicchiosalat
150 g valnødder, grofthakkede
150 g soltørrede tranebær, grofthakkede
150 g blåskimmelost

Fremgangsmåde

Skær brødet i tern. Bland olie, persille og hvidløg – vend forsigtigt brødtern rundt i blandingen. Læg dem i et lag på en bageplade og drys med flagesalt. Rist i ovnen ved 180 grader til de er sprøde og gyldne, ca. 15 minutter.
Bland citronsaft, sukker, sennep og olivenolie. Snit de 2 slags salater fint og vend dem med valnødder og tranebær. Dryp dressingen over og drys med lidt flagesalt og friskkværnet peber. Smuldr blåskimmelost øverst og drys med brødcroutonerne. Server straks.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik