Spicy svinesteg

4 pers.

Ingredienser

1 spsk. friskkværnet peber
2 spsk. muscovadosukker
2 tsk. stærk, røget paprika
2 tsk. Colemann’s sennepspulver
1 spsk. tørret oregano
½ tsk. kanel
2 tsk. løgpulver
2 spsk. flagesalt
4 spsk. solsikkeolie
ca. 1 kg. mellemkam med svær
3 citroner

Fremgangsmåde

Bland peber, sukker, paprika, sennepspulver, kanel, oregano, løgpulver og salt sammen. Gnid kødet godt med krydderiblandignen og pak det i en tætsluttende pose, lad den marinere natten over.
Skær citronerne i skiver og læg dem i et ovnfast fad. Dryp stegen med halvdelen af olien og læg den ovenpå citronskiverne. Steg den i en 165 grader varm ovn i ca. 50-60 minutter – eller til en er helt gennemstegt. Dryp mere olie på undervejs i stegningen.
Lad stegen hvile i 10 minuter inden den skæres ud.

Comments

comments