header

Sandart i karrysauce

4 pers.

Ingredienser

1 sandartfilet
2 spsk. olivenolie
2 spsk. karry
1 dl hvidvin
2 dl piskefløde
300 g krebsehaler (fra lage eller optøede)
2 porrer i skiver
1 fennikel i skiver
1 bdt. dild
salt, friskkværne peber

Fremgangsmåde

Kom olien på panden og tilsæt karry, lad det svitse lidt mens der røres. Tilsæt grønsagerne og vend det godt rundt. Hæld vinen ved sammen med krebsehalerne, salt og friskkværnet peber. Lad det simre i 5 minuttr.
Skær fisken i mindre stykker. Tilsæt fløden og rør rundt. Læg fiskestykkerne ovenpå og pres dem lidt ned i saucen. Drys med lidt salt og friskkværnet peber. Læg låg på og lad det simre i 3-4 minuter.
Server straks drysset med dild og ris til.