Orientalske grillespyd med salsa

4 pers.

Ingredienser

300 g afpudset svinemørbrad
3 spsk. sød soyasauce f. eks. Ketjap Manis
1 lille fed knust hvidløg
salt, friskkværnet peber
2 tsk. majsolie
4 pitabrød
lime
frisk koriander

Papaya-chili salsa:
½ udkernet hakket agurk
kødet af 2 udkernede papaya i tern
2 snittede forårsløg
1 udkernet, fintsnittet rød chili
2 spsk. hakket koriander
1-2 spsk. limesaft

Fremgangsmåde

Skær kødet i tern og sæt på spid.
Rør soyasauce og hvidløg sammen, pensl spiddene let med blandingen og steg dem 4-5 minutter på hver side i lidt olie på en (grill)pande.
Rør alle ingredienserne til salsaen sammen og smag den til.
Flæk og rist pitabrødene, anret spiddene med lime og koriander og server med salsaen.

Comments

comments