Salat med bresaola og basilikumcreme

2 pers.

Ingredienser

2 skiver rugbrød
1 spsk. jomfruolivenolie
flagesalt

Basilikumcreme:
1 dl tætpakket basilikumblade
100 g flødeost
salt, friskkværnet peber
citronsaft

Desuden:
1 Frise salat, bladet plukket af og skyllet
100 g rucola
1 god håndfuld basilikumblade
2 pærer i skiver
1 spsk. jomfruolivenolie
citronsaft
salt, friskkværnet peber
100 g bresaola

Fremgangsmåde

Skær rugbrød i 12 små stykker og vend dem med olie og salt. Rist dem i ovnen ved 180 grader til de er sprøde.
Blend basilikum med flødeost og smag det til med salt, friskkværnet peber og citronsaft.
Vend frise, rucola, basilikumblade og pæreskiver med olie, citronsaft, salt og friskkværnet peber. Anret salaten med bresaola og de store rugbrødscroutoner med basilikumcreme imellem.

Comments

comments