Grillet aubergine med mozzarella

2 pers.

Ingredienser

2 små auberginer i skiver
2 spsk. jomfruolivenolie
2 spsk. citronsaft
salt, friskkværnet pebe
250 g bøffel mozzarella
300 g små, aromatiske tomater på stilk
frisk oregano
2 fed hvidløg, finthakket
2 spsk. jomfruolivenolie
1 tsk. suker
1 spsk. hvidvinseddike

Desuden:
fladbrød

Fremgangsmåde

Pensl aubergineskiverne med olie og citronsaft, grill dem på en varm grillpande. Drys dem med salt og friskkværnet peber.
Skær mozzarellaen i skiver og læg dem lagvis med aubergineskiverne i 2 bunker. Drys tomaterne med oregano, hvidløg, olie, salt, sukker og eddike. Sæt dem og aubergineskiverne i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 10 minutter, til tomaterne er sprækkede og mozzarellaen begynder at smelte en smule. Server straks med lunt fladbrød.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik