header

Kyllingesalat

2 pers.

Ingredienser

2 kyllingebrystfileter
salt
250 g grønne asparges
1 dl friskbælgede ærter

Dressing:
1 dl drænet yoghurt 10%
1 tsk. dijonsennep
1 spsk. citronsaft
2 spsk. frisk esdragon, hakket
salt, friskkværnet peber

lidt blandede salatblade
4 stykker ristet rugbrød

Fremgangsmåde

Pocher kyllingebrystfileterne i godt saltet vand i ca. 20 minutter. Tag gryden af varmen og lad dem trække i vandet i yderligere 20 minutter. Tag dem op og pluk kødet i mundrette stykker.
Knæk den nederste del af de friske asparges og damp dem i 3 minutter i letsaltet vand. Kog ærterne ved i de sidste 30 sekunder. Lad begge dele dryppe godt af. Skær asparges i mundrette stykker.
Bland alle ingredienserne til dressingen og vend kylling, asparges og ærter i. Smag til med salt og friskkværnet peber. Server på en bund af blandede salate og med ristet rugbrød til.