Kartoffelpizza med gedeost

2 pers.

Ingredienser

1 rulle pizzadej

Topping:
2 fed hvidløg, presset
½ tsk. tørrede chiliflager
2 spsk. jomfruolivenolie
200 g blød gedeost, smuldret
2 mellemstore kartofler i meget tynde skiver
flagesalt, friskkværnet peber
50 g frisk, revet parmesan
frisk oregano

Fremgangsmåde

Følg anvisningen på emballagen til pizzadejen.
Tænd for ovnen på varmluft og så varmt som den kan stå. Sæt 2 plader i ovnen.
Del dejeni 2, rul dem TYNDT ud og læg dem på hver sit stykke bagepapir.
Rør hvidløg, chili og olie sammen. Pensl pizzaerne med olien og kom gedeost og de TYNDE kartoffelskiver på. Drys med flagesalt og friskkværne peber og løft pizzaen over på den varme bageplade. Bag til den er sprød og osten gylden, det kan tage alt fra 4-15 minutter, afhængig af hvor varm ovnen kan stå. Drys straks med parmesanost og oregano.

Comments

comments