Rødspættefileter med champignonsauce

4 pers.

Ingredienser

8 rødspættefileter
salt, friskkværnet peber
11/4 dl vand
11/4 dl hvidvin

Sauce:
1 lille spsk. smør
250 g champignon i skiver
1 lille spsk. mel
½ dåse hakkede tomater
fond fra fisken
salt, friskkværnet peebr
hvidløg

Fremgangsmåde

Dup fileterne tørre, rul dem sammen og læg dem i et letsmurt ovnfast fad. Hæld vand og hvidvin ved og drys med salt og friskkværnet peber. Damp dem i ovnen ved 200 grader i 12-15 minutter.
Smelt smørret i en gryde og kom champignon i, svits dem til væden er fordampet. Drys melet i og rør rundt. Tilsæt væden fra de dampede fisk og pisk godt rundt, hæld også de hakkede tomater i. Kog op og lad det småboble i 3-4 minutter, rør rundt hele tiden.
Server saucen til fiskene sammen med kogte ris.

Comments

comments