Kyllingepie

4 pers.

Ingredienser

4 kyllingebrystfileter
3 porrer
1 lille spsk. smør
1 lille spsk. mel
salt, friskkværnet peber
frisk timian
HP sauce
3 hårdkogte æg
1 rund, udrullet plade butterdej
sammenpisket æg til pensling

Fremgangsmåde

Kog kyllingebrystfileterne og rensede porrer i lidt letsaltet vand i 12 minutter. Tag det op og gem kogevandet. Smelt smørret i en gryde og rør melet i, pisk konstant. Tilsæt 2½ dl af kogevandet og pisk hele tiden, til det bliver en tyk sauce. Lad det koge igennem. Smag til med salt, friskkværnet peber, frisk timian og HP sauce.
Skær kød og porrer i mindre stykker og læg dem i en tærteform. Skær æggene i kvarter og kom dem i. Hæld saucen over, pensl kanterne af formen med æg og læg butterdejspladen over. Luk kanterne godt til og lav et lille hul i midten. Pensl overfladen med æg. Bag ved 200 grader i ½ time. Server med en tomatsalat.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik