Rabarbertrifli

10 pers.

Ingredienser

500 g rabarber
200 g sukker
3 spsk. vand

Creme:
2 blade husblas
100 g sukker
saft af 2 lime
korn af 1 stang vanilie
2½ dl græsk yoghurt 10%
1½ dl piskefløde

Desuden:
100 g ingefærsmåkater
100 g marcipanmakroner
frisk mynteblade

Fremgangsmåde

Vask rabarber og skær dem i mindre stykker. Kog dem til en kompot med sukker og vand.
Udblød husblas i koldt vandi 5 minutter. Varm sukker, limesaft og vaniliekorn op, tag det af varmen. Pres vandet af husblas’en og opløs det i sukker-blandingen. Rør det i yoghurten. Pisk fløden stiv og vend også det i. Stil cremen koldt i mindst et par timer, helst natten over.
Knus ingefærkarger og makroner, læg dem i bunden af 10 små glas. Kom rabarberkompot ovenpå og så creme. Pynt med friske mynteblade lige inden servering.

Comments

comments