header

Poussiner med ratatouille

4 pers.

Ingredienser

4 pouissiner
salt, friskkværnet peber
frisk timian
4 laurbærblade
8 skiver bacon
kartofler

Ratatouille:
2 spsk. olivenolie
1 løg, hakket
150 g champignon
2 forårsløg
1 squash
1 peberfrugt
15 cm agurk
frisk basilikum
frisk hvidløg

Fremgangsmåde

Læg et laurbærblad i hver poussin, drys dem med lidt salt og friskkværnet peber. Læg et par friske timiankviste på hver fugl, læg 2 skiver bacon om hver fugl som et kryds og fæstn med tandstikker. Læg dem i et ovnfast fad og sæt i ovnen ved 200 grader i ca. 40 minutter, til de er gennemstegte.
Kom olie i en stor gryde og tilsæt hakket løg og champignon i kvarter. Lad dem svitse til al væden er fordampet. Tilsæt de øvrige grønsager, skåret i mindre stykker og krydr med hvidløg, salt, friskkværnet peber og basilikum. Lad det hele simre i 15 minutter og smag til. Server sammen med poussinerne og kogte kartofler.