Rom-trekanter

ca. 30 stk.

Ingredienser

150 g blødt smør
skal af 1 citron
1 spsk. vaniliesukker
½ dl rom
6 æg
125 g sukker
60 g mel
75 g maizena
100 g abrikosmarmelade
100 chokolade

Fremgangsmåde

Pisk smør, citron, vanilie og rom sammen. Del æggene i blomme og hvide. Pisk æggeblommerne med halvdelen af sukkeret. Pisk hviderne stive med resten af sukkeret.
sigt mel og maizena i smør-blandingen og rør det sammen. Rør æggeblommerne i lidt ad gangen og vend hviderne i til sidst.
Læg bagepapir på en bageplade og smør et tyndt lag dej på i en plade på ca. 20 x 30 cm. Sæt pladen på næstøvrste rille i en varm ovn og grill til kagen er lysebrun, ca. 1½ minut – HOLD ØJE MED DEN!. Forsæt til der ikke er mere dej.
Dejen skal være godt bagt hver gang. Afkøl.
Smelt abrikosmarmeladen og si frugtstykkerne fra. Skær kanterne af de bagte kageplader og pensl med marmelade. Smelt chokoladen over vandbad. Skær kagepladerne i trekanter og dyp dem i chokoladen.

Comments

comments