Kokoskage med hvid chokolade

10 pers.

Ingredienser

150 g mandler
100 g god, hvid chokolade
100 g smør
4 æg
75 g rørsukker
1 spsk. vaniliesukker
100 g mel
1 tsk. bagepulver
75 g kokosmel
1 dl abrikosmarmelade

Fremgangsmåde

Smuk og hak mandlerne. Hak chokolaen. Smelt smørret i en gryde over svag varme og afkøl det.
Pisk æg og sukker skummende og tykt, sigt vaniliesukker, mel og bagepulver i. Vend de hakkede mandlr, kokosmel og chokolade i dejen. Hæld dejen i en lille bradepande og bag den ved 180 grader i 25 minutter. Den skal helst ære lidt klæg og svamet i midten.
Varm marmelade op og smør det på den lune kage.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik