Kantarelsalat

4 pes.

Ingredienser

200 g god bacon i tern
200 g friske kantareller
2 spsk. olivenolie
salt, friskkværnet pber
5 røde blommer, i både
5 grønne blommer, i både
200 g blandede salatblade
135 g blåskimmelost i tern

Dressing:
4 spsk. balsamico
½ tsk. rørsukker
2 spsk. olivenolie

Fremgangsmåde

Steg bacon gylden på en pande, lad den dryppe af på køkkenrule.
Børst forsigtigt evt. jord af kantarellerne – brug endelig ikke for meget vand – steg dem i 5 minutter på en varm pande med 1 spsk. olivenolie. Krydr med salt og friskkværnet peber, lad dem køle af på panden.
Sauter blommerne i 1 minut i resten af olien.
Pisk balsamico og sukker sammen. Pisk olien i lidt efter lidt, til den bliver cremet.
Bland bacon, kantareller, blommer og salat lige inden servering. Dryp dressingen over og vend forsigtigt rundt. Anret på et halvdybt fad med blåskimmelosten. Server med godt, groft brød.

Comments

comments